Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Молочні породи кіз Молочні породи кіз

Молочна коза - одна з перших тварин, котра була приручена людиною. Сучасні одомашнені представники за показниками продуктивності набагато перевершують своїх предків. Це результат багатовікового відбору та селекції, які допомогли людині вивести десятки високопродуктивних молочних порід. Про те, які з них краще підходять для розведення в нашому регіоні, ми поговоримо в цій статті.

Читати повністю
11 січня 2020 Ціна на сепаратори в Україні Ціна на сепаратори в Україні

Ціна на сепаратор залежить одразу від декількох факторів. Однією з найбільш глобальних причин високої ціни може бути рівень попиту на подібні апарати у різних регіонах України. Що ж стосується ціноутворення на конкретні одиниці продукції, то їх вартість буде залежати від виробника, цілей апарата (побутові чи виробничі), його потужності, матеріалів, з яких виготовлені деталі тощо.

Читати повністю
11 січня 2020 Костромська порода корів — характеристики, фото, відео, відгуки Костромська порода корів — характеристики, фото, відео, відгуки

Одним із найбільш вдалих результатів селекційної роботи на тваринницьких заводах у СРСР є костромська корова. Зараз вона займає важливу нішу на молочних і м'ясних фермах Росії та Білорусі. Є представники костромської породи корів і в Україні. У нас у країні вона зустрічається переважно в північних областях, хоча може з однаковим успіхом розводитись яв у лісовій місцевості, так і в степових районах.

Читати повністю
11 січня 2020 Скільки молока дає коза за добу ? Скільки молока дає коза за добу ?

На те, скільки молока дає коза за певний період часу, впливає безліч факторів. При правильному утриманні продуктивність тварини буде підвищуватися, а при порушенні норм утримання – знижуватися.

Читати повністю
11 січня 2020 Джерсейська порода корів: огляд, характеристики, фото, відео Джерсейська порода корів: огляд, характеристики, фото, відео

Вибір тварин, котрих ви плануєте розводити впливає на продуктивність і якість роботи фермерського господарства. Джерсейська порода корів заслужено вважається однією з найпродуктивніших і зручних в розведенні. Цей вид тварин родом з острова Джерсі, що розташований в протоці Ла-Манш. 

Читати повністю
11 січня 2020 Холмогорська порода корів: опис, фото, характеристики, відгуки Холмогорська порода корів: опис, фото, характеристики, відгуки

Сільськогосподарські тварини використовуються в якості джерела молока або м'яса, але деякі види поєднують в собі обидві якості. Прикладом може служити холмогорська порода корів, яка є однією з найбільш популярних серед фермерів. Це обумовлено універсальністю тварин і невибагливістю до навколишнього середовища.

Читати повністю
Показати на сторінці