Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Доїльний апарат не набирає потрібний тиск: усуваємо несправності Доїльний апарат не набирає потрібний тиск: усуваємо несправності

Успішний процес доїння тварин за допомогою доїльних установок, залежить від того, наскільки висока культура використання цією технікою. Часто фермери, які намагаються самостійно налагоджувати роботу доїльного апарату, можуть зіткнутися з безліччю організаційних і технічних труднощів.

Читати повністю
11 січня 2020 Як правильно доїти корову доїльним апаратом: поради новачкам Як  правильно доїти корову доїльним апаратом: поради новачкам

Кожна корова, зазвичай, здатна звикати до певних умов утримання. Зміна споосбу доїння може викликати стан стресу у тварин. Зрозуміло, жодне велике фермерське господарство не може нормально функціонувати без спеціальної доїльної апаратури.

Читати повністю
11 січня 2020 Як доїти кіз? Як доїти кіз?

Процес доїння кіз здається простим, але тільки на перший погляд. Досвідчені господині знають, що впоратися з невеликою козою буває набагато складніше, ніж з величезною коровою. У цій статті ми розкриємо всі основні моменти, які варто знати кожному козівникові.

Читати повністю
11 січня 2020 Швіцька порода корів: опис, характеристики Швіцька порода корів: опис, характеристики

Швіцька порода ВРХ була виведена в Швейцарії. Географічна батьківщина корів - кантон Швіц, розташований в Альпах. Гірські коріння породи виховали в ній пристосовність до навколишнього середовища і високу витривалість. Також ці риси з'явилися тому, що корова швейцарської породи часто використовувалася як тяглова тварина.

Читати повністю
11 січня 2020 Заміна графітових пластин в доїльному апараті Заміна графітових пластин в доїльному апараті

При низькому тиску у системі потрібна заміна графітових пластин вакуумного насосу. Простий пристрій доїльного апарату дозволяє за необхідності зробити це самостійно. Це можна зробити без будь-якого досвіду і особливих інструментів (вам знадобиться шестигранник і наждачний папір).

Читати повністю
11 січня 2020 Який доїльний апарат краще - «Дамілк» чи «Бурьонка» Який доїльний апарат краще - «Дамілк» чи «Бурьонка»

В Україні найпопулярнішим є обладнання для молочних ферм від брендів «Дамілк» і «Бурьонка». Обидва вони виготовляються у нас в країні, мають схожі характеристики. Але тим, хто тільки збирається переходити на машинне доїння, цікаво, який доїльний апарат краще – Дамілк чи Бурьонка. Ми розглянемо це питання з різних сторін, щоб читачі змогли зробити вибір, виходячи зі своїх запитів.

Читати повністю
Показати на сторінці