Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Чому сепаратор погано відокремлює вершки? Чому сепаратор погано відокремлює вершки?

Купівля сепаратора для молока - це досить великий вклад у сімейне вогнище. Однак після невеликого терміну реалізації можуть з'являтися абсолютно різні проблеми, які не можна вирішити, не вникаючи в його устрій.

Один з найбільш частих питань до виробників - чому сепаратор став погано відокремлювати вершки від молока. Ця проблема може виникати через низку причин:

Читати повністю
11 січня 2020 Який доїльний апарат «Бурьонка» вибрати для домашнього господарства? Який доїльний апарат «Бурьонка» вибрати для домашнього господарства?

Якщо ви хочете купити доїльний апарат від українського виробника Бурьонка, або поки тільки плануєте придбання, і читаєте багато інформації, то у вас може виникнути питання: як з такого великого асортименту вибрати ту установку, яка б задовольняла ваші запити в повній мірі. Всі сучасні доїлки «Бурьонка» мають вакуумний насос пластинчато-роторного типу. У свою чергу ці вакуумні насоси бувають сухого і масляного типу. Бурьонка випускає агрегати для доїння всіх типів, але в цій статті ми розглянемо три найбільш популярних серії серед покупців.

Читати повністю
11 січня 2020 Айрширська порода корів Айрширська порода корів

Породи великої рогатої худоби з північних країн не відрізняються високою продуктивністю. Виключенням є айрширська молочна порода корів, яка гарантує високі надої незалежно від навколишніх умов.

Читати повністю
11 січня 2020 Масло (мастило) для доїльного апарату Масло (мастило) для доїльного апарату

«Яке мастило заливати в доїльний апарат?» - питання, яке цікавить людей, які нещодавно купили установку для доїння масляного типу. І це питання абсолютно логічне. Адже вибір правильного мастила дуже важливий для продуктивної і правильної роботи вакуумного насоса.

Читати повністю
11 січня 2020 Симентальська корова. Опис породи і характеристики Симентальська корова. Опис породи і характеристики

Симентальська порода корів, мабуть, найпоширеніша порода в світі. Її висока пристосованість до будь-яких умов допомогла їй акліматизуватися на 5 населених континентах.

Читати повністю
11 січня 2020 Ярославська порода корів Ярославська порода корів

Однією з кращих для помірного поясу вважається ярославська молочна порода корів. За більш ніж сто років селекції в ній вдалося вивести невибагливість, сильний імунітет і високу продуктивність.

Читати повністю
Сторінка
Показати на сторінці