Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Як приготувати знежирений сир в домашніх умовах Як приготувати знежирений сир в домашніх умовах

Кожному хочеться хоча б зрідка побалувати себе дійсному якісними домашніми продуктами. Тільки так ви будете впевнені в тому, що отримаєте зі страви максимум поживних речовин.

Читати повністю
11 січня 2020 Який вибрати сепаратор? Який вибрати сепаратор?

Сепаратор - незамінний прилад, якщо ви займаєтеся молочним господарством. З ним у вас завжди буде не тільки свіже молоко, але також і натуральні вершки, сметана, домашнє масло, сир і багато чого іншого.

Головна робоча частина сепаратора - це центрифуга.

Читати повністю
11 січня 2020 Як правильно мити доїльний апарат: поради досвідчених Як правильно мити доїльний апарат: поради досвідчених

Подоїти корову - півсправи, будь-який фермер вам скаже, що головна справа - правильно помити доїльний апарат. Як і будь-яка технічна процедура, миття доїлки вимагає певної вправності, хоч і не становить нічого складного.

Читати повністю
11 січня 2020 Доїльні апарати б / у для корів: купувати чи не купувати? Доїльні апарати б / у для корів: купувати чи не купувати?

Купити доїльний апарат для корів б / у в наш час зовсім не проблема. Питання полягає в іншому: а чи потрібно це робити? Бажання економити є цілком природним для кожного з нас. Але в гонитві за низькою ціною важливо не піддати себе ризику, і не купити б / у доїльний апарат низької якості. Про це і піде мова в даній статті.

Читати повністю
11 січня 2020 Як обрати доїльний апарат: з чого почати і чим закінчити Як обрати доїльний апарат: з чого почати і чим закінчити

Якщо ви замислюєтеся про те, щоб придбати доїльне обладнання для полегшення процесу доїння і збільшення кількості одержуваного молока, але не можете самостійно визначитися, який апарат вам потрібен - ця стаття допоможе відповісти на ваші запитання.

Читати повністю
11 січня 2020 Несправність пульсатора для доїльного апарату: як бути, що робити і куди звертатися? Несправність пульсатора для доїльного апарату: як бути, що робити і куди звертатися?

Пульсатор - это автоматизированный переключатель вакуума атмосферного давления. Без него невозможно нормальное функционирование ни одного доильного агрегата.

Читати повністю
Показати на сторінці