Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Причина несправності та поломок сепаратора Причина несправності та поломок сепаратора

Яким би потужним і продуктивним не був сепаратор для молока, від поломок все ж він не застрахований. Існує кілька «місць ураження»: барабан, двигун і розділові тарілки. У цій статті ми розповімо про основні причини несправностей і подальші шляхи їх виправлення.

Читати повністю
11 січня 2020 Чим годувати козу взимку Чим годувати козу взимку

Кожен господар, який утримує тварин, рано чи пізно стикається з проблемою налагодження для них повноцінного раціону в холодну пору року. Нестача свіжих продуктів, трави та загальне ослаблення імунітету може стати причиною проблем у кіз й іншої худоби з травною системою.

Читати повністю
11 січня 2020 Як розрахувати співвідношення пахти, молока і масла Як розрахувати співвідношення пахти, молока і масла

Якщо ви віддаєте перевагу молочній продукції домашнього виробництва, рекомендуємо звернути увагу на маслобойку і сепаратор. За допомогою цих інструментів ви можете приготувати смачну і корисну молочку прямо у себе на кухні. Користуючись такими приладами вперше, у багатьох господинь виникає проблема розрахувати обсяг сировини. Про те, як зробити це правильно, можна прочитати в нашому огляді.

Читати повністю
11 січня 2020 Як підготувати корову до отелення Як підготувати корову до отелення

Термін вагітності (тільності) корови становить від 9,3 до 9,7 місяців. Середнім значенням вважається 285 днів. За 2 місяці до отелення починають підготовку корови. У цей час їй забезпечують посилений догляд, який спрямований на набір ваги.

Читати повністю
11 січня 2020 Особливості будови доїльного апарату для кіз Особливості будови доїльного апарату для кіз

Доїльні апарати для кіз та для корів практично не мають відмінностей. Тим не менш, вони не взаємозамінні, оскільки це різні види тварин, у яких є свої фізіологічні особливості. Зокрема у них по-різному влаштовано вим'я.

Читати повністю
11 січня 2020 Як вибрати доїльний апарат: базова або максимальна комплектація Як вибрати доїльний апарат: базова або максимальна комплектація

Якщо з вибором доїльної установки все досить просто, потрібно тільки визначитися з типом вакуумного насоса та потужністю, то з оптимальною комплектацією виникають проблеми. Щоб не було труднощів з покупкою, ми опишемо відмінності між деталями з різною будовою або матеріалами виготовлення.

Читати повністю
Показати на сторінці