Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Налаштування пульсатора доїльного апарату Налаштування пульсатора доїльного апарату

Пульсатор - це автоматизований перемикач вакууму атмосферного тиску. Без нього неможливе нормальне функціонування жодного доїльного агрегату. Від надійності його роботи залежить успішне і ефективне доїння тварин.

Читати повністю
11 січня 2020 Як правильно доїти кіз доїльним апаратом: поради для початківців Як правильно доїти кіз доїльним апаратом: поради для початківців

Не варто зайвий раз розповідати наскільки корисне козяче молоко для людського організму, особливо для дітей. Тому, багато фермерів, знаючи це, займаються розведенням кіз. Цей бізнес може приносити відмінний дохід, якщо підійти до питання правильно.

Читати повністю
11 січня 2020 Доїльні апарати для кіз б/у : ризики при купівлі Доїльні апарати для кіз б/у : ризики при купівлі

Сьогодні, завдяки інтернету, є можливість купувати доїльні апарати для кіз б / у. Але складність полягає в тому, що не завжди можна придбати на дійсно якісний прилад.

Читати повністю
11 січня 2020 Який тип доїльного апарату кращий: сухий чи масляний? Який тип доїльного апарату кращий: сухий чи масляний?

В наші дні ручне доїння корів на фермерських господарствах є скоріше рідкістю, ніж нормою. Якщо ви з якихось причин досі доїте тварин вручну, то знайте - ви втрачаєте можливості і ускладнюєте собі життя. Купивши доїльний апарат, ви зможете збільшити кількість щоденних надоїв, полегшити тяжкий фізичний труд доярок, і, без сумніву, поповнити свій бюджет.

Читати повністю
11 січня 2020 Як правильно користуватися доїльним апаратом. Поради для початківців Як правильно користуватися доїльним апаратом. Поради для початківців

Якщо ви зараз перебуваєте тільки на етапі знайомства з доїльним устаткуванням, або тільки плануєте його купити, а може, й зовсім думаєте про те, як зібрати доїльний апарат своїми руками - ця стаття для вас. Для людей, які звикли до ручного доїння, використання машини в цьому процесі здається складним і незрозумілим. З чого складається, як користуватися доїльним апаратом - одна лише думка наганяє жаху? Не варто панікувати. Давайте розбиратися.

Читати повністю
11 січня 2020 Робимо доїльний апарат своїми руками. Інструкція для новачків Робимо доїльний апарат своїми руками. Інструкція для новачків

Технічні пристрої, які створюють для того щоб полегшувати щоденну людську працю, все більше і більше стають популярними. Мова йде не тільки про жителів великих «просунутих» мегаполісів, а й про сільських жителів. Тому що саме вони щодня займаються важкою фізичною працею. Догляд за тваринами вимагає багато зусиль.

Читати повністю
Показати на сторінці