Текстолітові пластини 50×45×5

В наявності
Код товару:
0118
140 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Текстолітові пластини 50×45×5 для масляної доїльної установки Бурьонка ДУ-3000

Текстолітові лопатки - одна зі складових частин вакуумного насоса. Вони встановлені на роторі для того, щоб з системи рівномірно відкачувалося повітря. Саме так і досягається необхідний рівень технічного вакууму.

За допомогою обертання текстолітові пластини для вакуумного насоса впритул прилягають до внутрішніх стінок статора. Постійне тертя спричиняє зношування лопаток. Як наслідок, продуктивність установки з часом падає.

Тому, якщо у вас виникає багато проблем з набором тиску, то лопатки потрібно замінити. Перед покупкою перевіряйте розмір і кількість пластин в упаковці, щоб вони підійшли вашій установці індивідуального доїння.

Призначення та сумісність

Текстолітові пластини використовуються в масляних насосах. Параметри 50×45×5 мм розраховані на силову установку Бурьонка ДУ-3000. У наборі - 4 штуки.

Купити набір текстолітових пластин на доїльні установки найвигідніше через інтернет-магазин ДаМілк. В асортименті тільки оригінальна техніка й комплектуючі. Професійне обслуговування в сервісному центрі магазину допоможе впоратися з будь-якими несправностями.

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної установкиПластини
Призначення пластинДоїльна установка Бурьонка-3000 (Масляна)
Матеріал пластинТекстолітові
Довжина пластин50 мм.
Висота пластин45 мм.
Товщина пластин5 мм.
Кількість пластин2 шт.
Залишити відгук