Текстолітові пластини для доїльного апарату УІД-10 М80

В наявності
Код товару:
0113
320 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Текстолітові лопатки 40×80×5 для доїльної установки УІД-10 М80

Текстолітові лопатки 40×80×5 знаходяться всередині вакуумного насоса масляного типу. Завдяки їм повітря з системи відкачується. Це призводить до появи необхідного для роботи доїльного апарата технічного вакууму.

Під час роботи установки текстолітові пластини обертаються. В цей час вони щільно прилягають до внутрішніх стінок статора. Постійний контакт з твердою поверхнею стає причиною поступового зносу цих деталей. Підсумок - зниження продуктивності установки в цілому.

Якщо тиск в системі не набирається, текстолітові пластини для вакуумного насоса необхідно замінити. Простежте, щоб їх розміри та кількість в наборі підходили вашому агрегату індивідуального доїння.

Призначення та сумісність

Лопатки з текстоліту використовуються в масляних насосах. Розмір 40×80×5 мм призначений для силової доїльної установки УІД-10 М80. У набір входять 4 пластини.

Купити текстолітові пластини найбільш вигідно можна в інтернет-магазині ДаМілк. У каталозі також представлені й інші види комплектуючих.

Доставка здійснюється в усі регіони України. У сервісному центрі магазину пропонується тільки професійна діагностика та ремонт техніки для домашнього доїння.

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної установкиПластини
Призначення пластинДоїльна установка Дамілк УІД-10 М80
Матеріал пластинТекстолітові
Довжина пластин80 мм.
Висота пластин40 мм.
Товщина пластин5 мм.
Кількість пластин4 шт.
Залишити відгук