Текстолітові пластини для доїльного апарату ДаМілк УІД-10 М115

В наявності
Код товару:
0114
320 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Текстолітові лопатки 40×115×5 для доїльної установки ДаМілк УІД-10 М115

Текстолітові пластини - одна із складових частин вакуумного насоса. Вони розташовані в роторі. З їх допомогою відкачується повітря з механізму, утворюючи технічний вакуум. У процесі обертання лопатки механічної доїлки стираються об внутрішню частину статора. Згодом лопатки з текстоліту зношуються, тому їх потрібно міняти. Щоб уникнути поломок і підтримувати стабільну роботу доїльної установки, перевіряйте їх стан кожні три місяці. Якщо у вас виникли проблеми з набором тиску, також рекомендуємо замінити запчастини.

Купуючи текстолітові пластини, зверніть увагу на їх розмір і кількість. Вони повинні відповідати характеристикам вашої установки індивідуального доїння.

Призначення та сумісність

Текстолітові лопатки використовуються в насосах масляного типу. Лопаті з розмірами 40×115×5 призначені для доїльної установки ДаМілк УІД-10 М115. У комплектацію входять чотири пластини.

Купити текстолітові пластини для вакуумного насоса можна в інтернет - магазині ДаМілк. На сайті ви можете вибрати й інші запчастини для доїльної установки. Замовлення відправляються на відділення Укрпошти та Нової пошти по всій території України.

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної установкиПластини
Призначення пластинДоїльна установка Дамілк УІД-10 М115
Матеріал пластинТекстолітові
Довжина пластин115 мм.
Висота пластин40 мм.
Товщина пластин5 мм.
Кількість пластин4 шт.
Залишити відгук