Гумова муфта (2019)

В наявності
Код товару:
0434
30 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Гумова муфта (2019)

Гумова муфта — це каучукова прокладка, яку встановлюють між двома сторонами фланцевого з'єднання. Ця муфта створена у 2019 році, сумісна з новими моделями ДаМілк АІД-1. 

Характеристики гумової муфти для доїльної установки Дамілк АІД-1

Технологія АІД-1 продовжує вдосконалюватися. З 2019 роки для фланцевих скріплень почали застосовувати нову гумову муфту. Матеріал розхідника — чорна каучукова гума.

Деталь знижує шум скреготу металу. Гучні звуки лякають корів, овець і кіз. Стрес тварини — причина низького надою, механічних пошкоджень соска, появи маститу.

Прокладка також продовжує термін експлуатації фланця. Тертя металевих деталей знижується, оскільки між ними поміщають гумовий прошарок. Сліди абразивного зносу будуть з'являтися не так швидко.

Де купити гумову муфту для доїльної установки Дамілк АІД-1?

Щоб фланцеве з'єднання було довговічним, рекомендуємо вам купити гумову муфту для доїльної установки АІД-1. Гумова запчастина з потрібними габаритами є в інтернет-магазині DaMilk. Тут ви знайдете також сам фланець, насоси, ротори, витратні матеріали, інші деталі.

Інвентар для молочних ферм і сільгосптехніку доставлять в будь-яке місто України. Фірми-перевізники - "Нова Пошта" та "Інтайм”. Вибирайте перевізника, коли оформляєте замовлення. У Харкові працює також кур'єрська служба, можливий самовивіз зі складу.

У харківському сервісному центрі ДаМілк механіки полагодять вашу техніку, замінять деталі. Вони працюють з моделями АИД, УІД, Буренка, Берізка, Велес.

Оплата покупки — післяплатою, банківською карткою, готівкою.

Залишити відгук