Пульсатор нерегульований АДУ 02.100

В наявності
Код товару:
0109
230 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Синхронний нерегульований пульсатор АДУ 02.100 - це пристрій, який забезпечує скорочення соскової гуми в доїльному апараті. Відбувається це за рахунок перетворення постійного вакууму в змінний.

Пульсатор АДУ 02.100 можна використовувати з агрегатами індивідуального доїння DaMilk (АІД, УІД), Бурьонка, Доюшка, Імпульс, Велес. Головною умовою сумісності є використання розподільника вакууму з 5-ю виходами.

Принцип роботи синхронного пульсатора

Нерегульований пульсатор АДУ 02.100 має мембранну будову. Один з штуцерів з'єднаний з доїльним відром, від другого до розподільника шланг змінного вакууму. При коливаннях мембрани постійний вакуум пропадає, так як надходить повітря. Це призводить до скорочення соскової гуми в стаканах доїльного апарату.

Синхронний нерегульований пульсатор АДУ 02.100 забезпечує частоту скорочень 65-70 разів на хвилину. Співвідношення тактів становить 66х33.

Купити пульсатор АДУ 02.100 для синхронного доїння можна в інтернет-магазині ДаМілк. На сайті ви знайдете агрегати індивідуального доїння, сепаратори, маслобойки, а також запчастини та комплектуючі до цього обладнання. Товари магазин DaMilk пересилає по Україні (Нова Пошта, УкрПошта, АвтоЛюкс).

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної апаратуриПульсатор
Тип пульсатораНерегульований
Система розподілу вакуумуСинхронна
Цикл роботиДвотактний
Частота співвідношення тактів66х33
Механізм перетворення вакуумуПневматичний
Країна виробникУкраїна
Залишити відгук