Підшипник 6302

В наявності
Код товару:
0431
90 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Підшипник 6302

Підшипник електромотора доїльного апарату — запчастина, яка знижує тертя рухомих елементів двигуна. Модель 6302 встановлюють на передню частину електродвигуна Буренка ДУ-3000.

Характеристики підшипника 6302 для доїльного апарату

Опорний вузол містить 7 кулястих тіл кочення. Кожен елемент запчастини зроблений з металу. Це збільшило динамічну вантажопідйомність вузла до 11400H. Електродвигун з цією деталлю працює довше, без вимушених перерв і збоїв.

Габарити запчастини: внутрішній діаметр - 15 мм, зовнішній - 42 мм, висота - 13 мм. Радіус монтажної фаски досягає 1,5 мм. Його встановлюють на зчеплення рухомих валів разом з каучуковим сальником. Якщо підшипник міняють, то разом з ним ставлять новий сальник.

Деталь витримує осьове та радіальне навантаження. Її використовують для коректної роботи більше потужної техніки: тракторів, мотоциклів. Доїльний апарат з опорним вузлом працює тихо, не лякає корів. Скрегіт металу відсутній, не відволікає оператора машинного доїння.

Металева запчастина також знижує пульсацію двигуна. Це зменшує ризик перегортання бідона або доїльного відра.

Де купити підшипник 6302 для доїльного апарату?

Якщо ви власник доїльного апарату Буренка ДУ-3000, то рекомендуємо купити підшипник 6302 для електромотора. Запчастини моделей Буренка, АІД, УІД, Велес, Берізка є в інтернет-магазині DaMilk. Тут українські фермери закуповують сільгосптехніку та комплектуючі для своїх молочних господарств.

Посилки відправляються по всій Україні. Замовлення приймаються також з Росії. У Харкові можливий самовивіз або кур'єрська доставка. Інтернет-магазин ДаМілк доставить посилки за межі Харкова Новою Поштою або Інтаймом. Коли обираєте компанію-перевізника, зверніть увагу на її тарифи.

Залишити відгук