Підшипник 6203

В наявності
Код товару:
0430
60 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Підшипник 6203

Підшипник для електромотора доїльного апарату — це металева кільцева деталь, яка служить опорою для рухливих валів. Цю модель опорного вузла встановлюють в задній частині мотора АІД-1. 

Характеристики підшипника 6203 для доїльного апарату

Габарити деталі: внутрішній діаметр - 17 мм, зовнішній - 40 мм, ширина - 12 мм. Радіус монтажної фаски - 1 мм. Запчастина зроблена з металу, стійка до механічного та хімічного впливу.

Підшипник кочення 6203 використовують для будівництва систем охолодження, двигунів, гідравлічних і паливорозподільних насосів. Він витримує як осьове, так і радіальне напруження. Вантажопідйомність і зниження сили тертя досягається завдяки 7 кулькових тіл кочення. Мотор доїльного апарату з цим заднім опорним вузлом працює тихо, не лякає корів.

Оператор машинного доїння помітить, якщо деталь має потребу в заміні. Корпус двигуна починає вібрувати, шуміти. Встановлювати підшипник треба з новим сальником. Без ущільнювача опорний вузол працює в негерметичних умовах.

Де купити підшипник 6203 для доїльного апарату?

Якщо вам потрібен задній підшипник двигуна АІД-1, то рекомендуємо купити підшипник 6203 для доїльного апарату. Запчастини до АІД-1,2,3, УІД-10, Буренка є в інтернет-магазині DaMilk. Тут зібрано інвентар для молочних ферм і приватних угідь. Фермери купують доїльні апарати та установки, витратні матеріали та шланги, змащувальні матеріали.

Інтернет-магазин ДаМілк пропонує 4 способи доставки:

  • Новою Поштою;
  • фірмою "Інтайм";
  • самовивіз;
  • кур'єрська доставка по Харкову;

Нова Пошта та Інтайм перевозять посилки по всій Україні. Можлива доставка в усі регіони Росії. Самовивіз — в харківському офісі.

Оплата при онлайн-покупці — банківською карткою або післяплатою (наложеним платежем). У сервісному центрі ДаМілк передати оплату можна готівкою.

Залишити відгук