Муфта металева АІД-1 (к-т 2 напівмуфти нового зразка 2019)

В наявності
Код товару:
0432
250 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Муфта металева АІД-1, АІД-10 (к-т 2 напівмуфти нового зразка 2019)

Муфта доїльного апарату - елемент фланцевого з'єднання двигуна та насоса. Вона робить роботу пристрою безшумною, зменшує вібрацію, збільшує термін експлуатації фланця.

Характеристики металевої муфти для доїльного апарату

Сполучна деталь мінімізує силу тертя, що виникає між двигуном та насосом. Деталі з допомогою муфти менше піддаються абразивному зносу, служать довше. Зникає також шум двигуна, який лякає корів, знижує їхню здатність до молоковіддачі.

Запчастина сумісна з фланцями для АІД-1 та АІД-10. У комплект входять дві напівмуфти нового зразка. Нові муфти встановлюють у всі доїльні машини АІД, які виробляють з 2019 року.

Зниження вібрації муфтою – це спосіб уникнути перевертань бідона. Через нестійкість агрегату доїльне відро перевертається, а надій пропадає.

Де придбати металеву муфту для доїльних апаратів АІД-1, АІД-10?

Якщо ви змінюєте фланцеве з'єднання в АІД-1 або АІД-10, рекомендуємо купити металеву муфту для доїльного апарату. Комплект із напівмуфтами нового зразка є в інтернет-магазині DaMilk. Тут українські фермери купують сільгосптехніку, запчастини до АІД, УІД, Буренка, ДаМілк, Велес.

Інвентар для молочних ферм із Харкова доставляють у всі міста України. Нова Пошта та Інтайм – компанії-перевізники, які визначають тарифи на доставку. Вибирайте того перевізника, якому довіряєте.

Менеджери інтернет-магазину також приймають замовлення із країн ближнього зарубіжжя.

У Харкові доступна кур'єрська доставка. Посилку привезуть до вашого офісу чи приватного господарства. У сервісному центрі можливий самовивіз, комплексний огляд та ремонт агрегатів.

Залишити відгук