Комплект підшипників і сальників для доїльної установки Буренка ДУ-1500, 3000

В наявності
Код товару:
0435
220 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Комплект підшипників і сальників для доїльної установки Буренка ДУ-1500, 3000

Комплект підшипників і сальників для доїльного апарату — запчастини, які знижують тертя в електродвигуні та помпі механізму. Цей ремкомплект застосовують для ремонтування апаратів Буренка ДУ-1500, 3000.

Характеристики комплекту підшипників і сальників для Буренка ДУ-1500, 3000

Заміна опорного вузла та ущільнювачів знижує шум і вібрацію мотора. Це захищає дійних тварин від стресу, який призводить до низької молоковіддачі. Відсутність вібрації робить апарат стійким, мінімізує ризик перегортання бідона.

У комплект входять:

  • підшипник 6302;
  • підшипник 6202;
  • сальник з габаритами 35х25х5;

Опорні вузли зроблені з металу, оснащені тілами кочення. В агрегатах масляного типу служать довше 3 років. Ущільнювальні прокладки — з каучуку. Їх змінюють раз на рік, або після кожного зняття зі стрижня вала.

Де купити підшипники та сальники для доїльної установки Буренка-1500, 3000?

Кожній моделі доїльного апарату підходять різні запчастини. Якщо у вас агрегат Буренка, то рекомендуємо купити комплект підшипників і сальників для доїльної установки Буренка-1500, 3000. Оригінальні опорні вузли та ущільнювачі є в інтернет-магазині DaMilk.

Власники молочних ферм купують тут сільгосптехніку, аксесуари, змащувальні матеріали. Доставка посилок — в будь-яке місто України. Інтернет-магазин пропонує доставку двома компаніями-перевізниками: "Новою Поштою" або "Інтаймом". Менеджери магазину ДаМілк приймають замовлення також з регіонів Росії.

Оплата — готівкою (післяплатою) або банківською картою. У Харкові забрати покупку можна особисто, зі складу компанії. Оплатити покупку тоді можна готівкою. Тут же працює кур'єрська служба, сервісний центр магазину.

Залишити відгук