Набір графітових пластин 45×70×5 (4 шт)

В наявності
Код товару:
0119
600 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Графітові пластини 45×70×5 для доїльної установки Бурьонка - 1500, Берізка

Для безперебійної роботи вакуумного насоса необхідні графітові пластини. Вони розташовані в роторі. З їх допомогою повітря відкачується з системи, створюючи технічний вакуум. Обертаючись, графітові лопатки торкаються внутрішньої частини статора. Таким чином вони неминуче зношуються і поступово стають непридатними для використання. Щоб ваша мехдойка забезпечувала стабільну ефективність, необхідно стежити за станом лопаток кожні три місяці. Рекомендується міняти їх раз на шість місяців. В разі виникнення проблем з набором тиску також потрібна заміна графітових лопаток.

Купуючи запчастини для насоса мехдойки переконайтеся, що вони підходять за розміром до вашої моделі. Також зверніть увагу на кількість комплектуючих.

Призначення та сумісність

Графітові пластини призначені для вакуумного насоса сухого типу. Лопатки з розмірами 45×70×5 розраховані на доїльні установки Бурьонка - 1500 і Берізка. У комплекті їх 4 штуки.

Купити графітові пластини за найбільш доступними цінами можна в інтернет - магазині ДаМілк. На сайті також можна обрати й інші запасні частини для доїльного апарату. Замовлення доставляються на відділення поштових служб по всій території України.

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної установкиПластини
Призначення пластинДоїльна установка Бурьонка-1500
Матеріал пластинГрафітові
Довжина пластин70 мм.
Висота пластин45 мм.
Товщина пластин5 мм.
Кількість пластин4 шт.
Залишити відгук