Набір графітових пластин 42×42×5 (4 шт)

В наявності
Код товару:
0120
480 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Графітові пластини 42×42×5 для доїльної установки Велес-7

Графітові пластини розміром 42×42×5 виконують одну з найважливіших функцій в пристрої сухого роторного насоса. Вони встановлюються в роторі та відповідають за відкачування повітря з системи. Таким чином досягається необхідний для доїння технічний вакуум.

Поки ротор обертається графітові лопатки щільно прилягають до внутрішньої поверхні статора. Такий постійний вплив стає причиною зносу і стирання графіту в міру використання доїльної установки.

Якщо спостерігаються проблеми з набором необхідного рівня тиску, потрібно купити графітові пластини на заміну старим. Перед цим переконайтеся, що нові підходять за розміром для вашої установки, а їх кількості також достатньо.

Призначення та сумісність

Лопатки з графіту використовуються в сухих насосах. Розмір 42×42×5 мм підходить для доїльної вакуумної установки Велес-7. У кожній упаковці ви знайдете 4 пластини.

Щоб купити графітові лопатки на доїльну установку, достатньо оформити замовлення в магазині ДаМілк. У каталозі представлено широкий асортимент інших комплектуючих для молочного обладнання.

Швидка доставка здійснюється по всій Україні. Сервісний центр надасть якісне технічне обслуговування й усунення поломок будь-якої складності.

Технічні характеристики

Додаткова інформація
ВиробникДамілк
Запчастини до доїльної установкиПластини
Призначення пластинДоїльна установка Велес-7
Матеріал пластинГрафітові
Довжина пластин42 мм.
Висота пластин42 мм.
Товщина пластин5 мм.
Кількість пластин4 шт.
Залишити відгук