Йорж для молочних шлангів (Туреччина 2019)

В наявності
Код товару:
0373
60 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Йорж для молочних шлангів (Туреччина 2019)

Йорж для молочних шлангів — щітка, що очищає рукава молокопроводу. Доїльний апарат працює швидше, якщо видалити з його деталей відкладення та патьоки. Смак продукту теж залежить від чистоти рукавів.

Характеристики йоржа для молочних шлангів

Сумарний розмір інструменту - 1100 мм. За цим показником він не поступається моделям щіток ДПР-2.10-1 і ДПР-10-1. Діаметр ворсу у два рази більше, ніж в аналогів — він досягає 14 мм.

Матеріал

Проволочна ручка зроблена з пластику та алюмінію. На наконечнику, біля робочої поверхні, є зона з каучуковим покриттям. Матеріал не окислюється та не піддається іржі. Характеристики інструменту наближені до нержавійки завдяки цинкуванню металу.

Ворс зроблений з нейлону. Тканина гнучка, стійка до механічного впливу. Нейлонові ворсинки не залишають на ПВХ подряпин.

Експлуатація

Білий нейлон не можна промивати в гарячій воді. Засоби з хлору теж руйнують ворсинки. Дротова підстава не вимагає спеціального догляду.

Прилад сумісний зі стандартними рукавами 14x5. Такі рукави входять в комплектацію АІД, УІД, Буренка, Берізка. Прилад підходить молокопроводу з великими габаритами. 

Де купити йорж для чищення молочних шлангів?

Щоб підвищити провідність продукту по рукавах, треба купити йорж для чищення молочних шлангів. Сільгосптехніка й аксесуари до них є в інтернет-магазині DaMilk.

Забирайте покупку в харківському офісі або замовляйте доставку. По Харкову посилки розвозить кур'єрська служба. В інші області України посилку відправляють Інтаймом або Новою Поштою. Допускається оплата післяплатою (наложеним платежем).

Залишити відгук