Йорж для чищення сосковой гуми (Туреччина 2019)

В наявності
Код товару:
0354
60 ₴
Замовити консультацію
Гарантiя 12 мiс
Оплата готівкою або карткою
Швидка доставка по всій Україні
Повернення-обмін до 14 днів

Йорж для чищення соскової гуми (Туреччина 2019)

Йорж для чищення соскової гуми та колектора — аксесуар доїльних апаратів, який прибирає молочні патьоки та жирові відкладення. 

Характеристики йоржа для чищення соскової гуми

Йорж турецького виробництва розрахований на очищення соскового каучуку, силікону. Очищає стандартні або збільшені колектори з нержавійки, пластику. Загальна довжина інструменту - 35 см.

Матеріал

Ручка йоржа зроблена з поліпропілену та оцинкованого металу. На ній є гумовий наконечник, який знижує механічний вплив дротяної основи на деталь, що очищається.

Робоча поверхня — щетина з білого нейлону. Її довжина - 350 мм. Синтетична тканина утримує початкову форму, вичищає забруднювачі з найвіддаленіших ділянок соскової гуми або колектора. Нейлон знищує бактерії, які знаходилися в канавках і тріщинах.

Тертя нейлону по ПВХ, нержавійці, каучуку та силікону не викликає абразивний знос поверхонь молокопроводу.

Де купити йорж для чищення соскової гуми?

Щоб прискорити роботу доїльного апарату, треба купити йорж для чищення соскової гуми. Комплекти щіток для молокопроводів є в інтернет-магазині DaMilk. Українські фермери купують тут доїльні апарати та комплектуючі до них.

Послуга самовивозу і доставка кур'єром доступна в Харкові. До Києва та інших міст України посилку відправляють Новою Поштою або компанією "Інтайм".

Залишити відгук