Новини та статті

ddsadsa

11 січня 2020 Голштинська молочна порода корів Голштинська молочна порода корів

Однією з найкращих порід для молочного господарства є голштинська порода корів. Її не часто можна зустріти у нас в країні, але це пов'язано не з її недоліками, а з тим, що далеко не всі можуть створити необхідні умови для її утримання.

Читати повністю
10 січня 2020 Що таке доїльний павук: будова, запчастини, правила вибору Що таке доїльний павук: будова, запчастини, правила вибору

Доїльним павуком називається вузол агрегату індивідуального доїння, який надівається на вим'я. Інша його назва підвісне обладнання. Його основна функція-відбір молока, який проводиться під впливом вакууму.

Читати повністю
10 січня 2020 Від чого залежить молочна продуктивність корови Від чого залежить молочна продуктивність корови

Різноманітні породи корів виводилися селекціонерами для певних цілей. Одну групу тварин використовували в м'ясній галузі тваринництва, а інші - в молочній. Кожна порода, навіть в рамках однієї групи, відрізняється від усіх інших. Різниця може бути в кількості молока, дольової частини в ньому жиру та інших поживних речовин.

Читати повністю
10 січня 2020 Як приготувати масло в домашніх умовах Як приготувати масло в домашніх умовах

Виробники молочної продукції не соромляться додавати туди барвники, ароматизатори та стабілізатори. Це допомагає поліпшити смакові якості товару і продовжити його термін придатності. 

Читати повністю
10 січня 2020 Що можна приготувати з знежиреного молока Що можна приготувати з знежиреного молока

Погодьтеся, що може бути краще домашньої смачної молочки? Продукція на вітринах магазина не викликає довіри, адже нерідко виробники використовують при її виготовленні консерванти та шкідливі для людського організми домішки, щоб поліпшити смакові якості та підвищити їх термін придатності.

Читати повністю
01 січня 2020 Який доїльний апарат обрати? Який доїльний апарат обрати?

Практично всі, хто збирається придбати доїльний апарат, стикаються з великою кількістю пропозицій на ринку. Давайте розберемося, який доїльний апарат краще. З самого початку варто визначитися, на яку кількість дійних корів ви плануєте придбати апарат, потім якому типу насосу ви віддаєте перевагу (докладніше про насоси в іншій статті про порівняння насосів сухого і масляного типу) і що для вас є більш важливим у виборі техніки.

Читати повністю
Сторінка
Показати на сторінці